Guardian Angel

Naar aanleiding van het 5X5 project van Design Kortrijk, werkten TEN en Elasta samen aan een innovatief productontwikkelingstraject. Het resultaat is de 'Guardian Angel' safety-band, met de toepasselijke slogan “the light that extends your life”!

Exclusieve techniek
Zijn exclusieve, ongeziene techniek zorgt ervoor dat niet alleen de elastische band, maar ook de leds zelf elastisch zijn en mee rekken.

Veilig op elk uur van de dag
Op weg naar de bakker, het werk, school ... of gewoon even gaan joggen bij valavond? Met de Guardian Angel safety-band ben je elk uur en elk moment van de dag veilig. De safety-band zorgt er niet alleen voor dat je zelf goed ziet, maar dat je ook gezien wordt! Het knipperen van de leds zorgt ervoor dat je goed opvalt en geeft je een veilig gevoel in elke situatie van het dagelijkse leven.

Oneindig personaliseerbaar
Zowel de elastische band als de carrier kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar eigen smaak, wens en nood. Blauw, oranje of toch liever rood? Alles is mogelijk bij het creëren van je eigen, gepersonaliseerde Guardian Angel.

Guardian Angel 2.0: voor elke dag van de week
TEN en Elasta zijn ook al volop bezig met de toekomst en met nieuwe ontwikkelingen. Zo kan nu al aangekondigd worden dat de Guardian Angel 2.0 eraan komt! Navigatie, entertainment en zoveel meer mogelijkheden zijn enkele van de nieuwe, technologische implementaties.

Bekijk hier alvast onze creatie!

Contacteer ons voor meer informatie over dit product op info@tengroup.be.


Wie is wie?
Elasta is gespecialiseerd in diverse soorten stoffen, zowel elastisch als non-elastisch. De belangrijkste markten van Elasta zijn de textiel- en meubelsector. Steeds weer worden unieke producten ontworpen voor uiteenlopende industriële sectoren. De mogelijkheden reiken mijlenver dankzij de aanwezigheid van een brede keuze aan producten, methodes en technieken. Elk product komt tot stand door middel van een hechte samenwerking met de klant.

TEN deelde zijn kennis en implementeerde de nodige technologie. Het resultaat van deze kruisbestuiving? De Guardian Angel die op Interieur 2016 voor het eerst het licht zag.

Back To All News