FLUX wint Innovation Award 2018

Bedankt om in ons te geloven
Op 16 en 17 mei stelden we de “Flux flexible lighting” voor tijdens onze Advanced Engineering Innovation Tour. De Flux flexible lighting is ons nieuw paradepaardje, waarbij we elasticiteit combineren met ledtechnologie. Het product werd ontwikkeld in samenwerking met Elasta op basis van een exclusieve productietechniek die geleidend garen integreert in een elastische band.

Tijdens de voorstelling werden we beoordeeld door een professionele jury die later de Innovation Award zou uitreiken. Onder het motto ‘Make your products future proof’, wordt deze award uitgereikt aan de onderneming die het meest innovatieve product op de markt bracht. De professionele jury was dolenthousiast over onze Flux flexible lighting en we mogen dan ook fier aankondigen dat we bekroond werden met de Innovation Award.

Naast de Advanced Engineering Innovation Tour liep er een online wedstrijd waarbij  iedereen kon stemmen op zijn favoriete product. Samen met Elasta namen we het op tegen 29 andere kandidaten. 233 mensen stemden voor ons product en zo kaapten we met grote voorsprong de gouden medaille weg: de publieksprijs voor beste innovatie.

Bij deze een welgemeende dank om massaal voor ons te stemmen!

Back To All News