Denys & TEN creëren 'Wallie'

Herinner u het verhaal van de innemende WALL-E en zijn hypermoderne vriendin EVE. Hij, een robot bedoeld voor het eeuwig schoonhouden van de Aarde. Zij, de sleutel naar de toekomst. Samen een geweldig team.

Denys en TEN ontmoetten elkaar in de realiteit. Onze outsourcing service werkte achter de schermen mee aan de ontwikkeling van ‘Wallie’, de wall-slot-robot van Denys. Deze robot is een grondfrees waarmee verticale sleuven kunnen gefreesd worden doorheen zandsteen en dit wel tot 30 meter diep.

Wat betekent dat nu concreet? Alvast heel wat nieuwe toepassingen. Zo worden ondergrondse bouwwerken mogelijk zonder bovengrondse hinder! Denk maar aan parkeergarages, metrostations en shopping centra.

Deze samenwerking leidde tot de fantastische realisatie van de robot die op 28 september in wereldpremière werd voorgesteld op de WTCB site in Limelette. TEN was dan ook bijzonder trots ook van de partij te mogen zijn!

Meer weten over dit project? Surf naar:

http://kanaalz.knack.be/nieuws/robot-wallie-graaft-zelf-tunnels/video-normal-758075.html

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/nieuws/binnenland/1.2780141

http://ikgabouwen.knack.be/bouwen-renovatie/nieuws/robot-wallie-bouwt-ondergronds-zonder-bovengrondse-hinder/article-normal-757999.html?utm_source=Newsletter-29/09/2016&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBIGBW

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.46970?video=1.2780037

Back To All News