Agoria: "TEN heeft de wind in de zeilen"

Het jaar 2015 begon voor The Engineering Network, of kortweg TEN, met een heuse boost. Er kwam een nieuwe vestiging in Westerlo (de derde van het bedrijf in ons land) en een uitbreiding naar Eindhoven wordt overwogen. De huisstijl kreeg een serieuze opfrisbeurt en TEN werd geselecteerd om één van de projecten van Kortrijk Creëert te begeleiden. Dat is een initiatief om het imago van Kortrijk als designregio te stimuleren. Bovendien mocht zaakvoerder Mike Matheeussen zich één van de vier finalisten noemen in de JCI-verkiezing voor de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015.

Naast TEN Kortrijk en TEN Sint-Niklaas werd eerder dit jaar o.a. een nieuwe vestiging geopend in Westerlo, speciaal voor de klanten in de regio Antwerpen-Limburg. Het kantoor bevindt zich in bedrijvencentrum De Basis in Kamp C.

Dat Mike Matheeussen een nominatie voor de JCI-prijs op zak mocht steken, is volkomen terecht. TEN heeft zich in een aantal jaar tijd prominent op de kaart gezet. In 2009 gaf Mike Matheeussen het startschot voor zijn ingenieursbureau. Al snel onderscheidde hij zich van de rest door oplossingen aan te bieden van A tot Z. Met zijn bedrijf, waar ondertussen 53 ingenieurs werken, biedt hij een meerwaarde voor zijn klanten op zes domeinen: mechanical engineering, product development, outsourcing, visualisation, scanning en project management. Volgens de zaakvoerder is de combinatie van deze zes divisies de reden voor het succes van TEN.

Een andere succesfactor zijn ongetwijfeld de peoplemanaging skills van Matheeussen. Zelf is hij nauw betrokken bij het rekruteringsproces en hecht hij veel belang aan zijn buikgevoel wanneer hij nieuwe mensen aanwerft. Samen met zijn ploeg van gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers, draagt hij waarden als kwaliteit, relevantie en aantrekkingskracht hoog in het vaandel. Kortom, een succesverhaal zonder meer.

 

Bron: Agoria, http://online.agoria.be/AO.wsc/TEN-heeft-de-wind-in-de-zeilen?vWebsessionID=29719&vUserID=126090

Back To All News